Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch in Breda

Details over dit uitje

Genieten van Bourgondische gerechten en Breda bekijken op een sportieve manier? Met de Beppen en Steppen Brunch komt u met de gids langs de mooiste monumenten en de beste restaurants van de binnenstad.

In elk restaurant krijgt u weer een ander gerecht voorgeschoteld! Dat wordt gezellig beppen, steppen en smullen.

Met één been op de step en de ander op de weg traint u deze middag alle spiertjes! En dat maakt hongerig! Na elk gerecht stapt u weer op de step en baant u zich een weg door de stad.

Onze gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat de achterblijvers niet verdwaald raken. Hij vertelt de leukste anekdotes over dit deel van de stad, de monumenten en roemruchte geschiedenis van de inwoners die niks moesten hebben van al die Spanjaarden!

Eenmaal aangekomen in het laatste restaurant bestelt u gewoon een lekker kopje koffie en een likeurtje. Met de hele familie op stap? Met de collega's, of met vrienden en vriendinnen, of met familie op een leuke, sportieve manier? Reserveer deze Beppen en Steppen Brunch en geniet van het beste dat Breda te bieden heeft!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan