Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Burlesque dansen in Breda

Details over dit uitje

Stap in de wereld van Burlesque en leer verleiden als geen ander. Volg de workshop van Breda Evenementen en u wordt een echte verleidster!

Tijdens deze ruim 1,5 uur durende workshop onder leiding van een ervaren docente gaat u terug naar de jaren 40 en stapt u in de wereld van show, dans en theater.

In een korte tijd leert u elkaar op een gewaagde en speelse manier kennen en geeft u zichzelf even “bloot”. Wees niet bang! Niemand gaat echt uit de kleren. Tijdens de workshop blijft het beschaafd.

Er wordt onder andere geoefend met het uitdagend uittrekken van de kousen en gala handschoenen, er zal gedanst worden met verenwaaiers en u krijgt een mooie choreografie aangeleerd. Dit allemaal en meer in een ongedwongen en ontspannen setting.

Tijdens de pauze kunt u even afkoelen met een drankje, want u zult merken dat bumps, grinds en shimmy’s best intensief kunnen zijn.

Trek uw mooiste hakken aan en boek de extravagante Burlesque workshop bij Breda Evenementen!

Inclusief:
  • Ervaren begeleiding
  • Tijdens workshop handschoenen, kousen & verenwaaiers
  • 1 drankje per persoon
  • Locatie in Breda

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan