Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Breda

Details over dit uitje

Verleidelijk, jazeker! Exotisch, helemaal! Doe in Breda de Workshop Buikdansen van Breda Evenementen, de dans die priesteressen in Egyptische tempels deden, als ode aan de Goden, zo zegt men...

Bij Breda Evenementen krijgt u bij dit uitje les in de oudste dans van de mensheid.

Een dans die tegenwoordig in heel wat landen in het Midden-Oosten tot kunst is verheven en als ultieme expressie van de vrouwelijkheid wordt gezien!

Is er een feestje te vieren of gaat één van de dames eerdaags trouwen? Dan wordt er speciaal stilgestaan bij de bruid, die alle wensen en tips van de meiden in ontvangst kan nemen.

Maar we beginnen natuurlijk altijd eerst met de finetuning van de dans zelf. Buikdansen doet men met het hele lichaam, met het bekken als aanstichter van alle bewegingen. Deze sensuele dans wordt jullie voorgedaan door een dame met ruime ervaring in de edele kunst van het buikdansen.

Tussendoor nemen we even een kleine pauze, om even bij te komen van deze energieke verleidingskunst.

Buikdansen is een dans voor het hele lichaam. De handen en armen bewegen met het tempo mee! Door de leuke accessoires brengen we jullie allemaal in opperste extase. Geniet van een sensuele en exotische workshop in het centrum van Breda!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sjaaltjes voor rond de heupen
  • Buikdanskostuum voor de VIP
  • Perfecte locatie Breda

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan