Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Breda

Details over dit uitje

Beleef Breda, de mooiste stad Brabant, in drie smakelijke etappes. Tijdens de winter is de Winter Walking Dinner van Breda Evenementen een unieke belevenis.

Niet alleen krijgt u allerlei leuke anekdotes te horen over de monumenten van deze prachtige stad, de geschiedenis van de Nassau’s, ook schuift u drie keer aan in weer een ander restaurant voor weer een ander gerecht!

Een heerlijke winterwandeling voor de inwendige mens dus!

Breda kent tal van prachtige monumenten en natuurlijk de besneeuwde Grote Kerk die majestueus vanaf alle straatjes en pleinen zichtbaar is. Uw Winter Walking Dinner door de straten van Breda laat u de Brabantse gotiek in al zijn pracht zien. Uw Gids vertelt u allerlei details over de mooiste monumenten, dit alles op weg naar het volgende restaurant.

Voor deze speciale wandeling heeft Breda Evenementen een selectie gemaakt van de beste restaurants, met de beste culinaire verrassingen tijden de wintermaanden. Geniet ervan!

Programma – indicatie:

18.00 – 18.45 Winters voorgerecht
18.45 – 19.45 Wandeling
19.45 – 21.00 Winters hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 22.30 Winters nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Vervang het hoofdgerecht door een heerlijke pan kaasfondue! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan