Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Western Party in Breda

Details over dit uitje

In Breda maakt Breda Evenementen alles gereed voor een Western Party, een themafeest inclusief cowboyhoeden, cowboys & cowgirls.

Beleef het echte Westen van dichtbij in dit feest en loop zelfverzekerd de saloon binnen met uw revolvers in de aanslag!

We laten u genieten van een DJ, die rechtstreeks uit de Rocky Mountains is geplukt. Met zijn ruwe sound en de klanken van ‘Once upon a time in the west’ komt u pas echt in de stemming voor een shoot-out!

Na deze enerverende avonturen maakt u zich op voor een originele workshop line dancing (optioneel), waarbij u eindelijk eens de voetjes van de vloer gooit en de boel op stelten zet! Met uw vingers aan uw riem leert u de leukste danspassen. Even uithijgen bij onze cowgirls en een lekker biertje erbij… uw Western adventure kan niet meer stuk!

Uiteraard start dit spetterende feest met een heerlijk buffet dat na binnenkomst al voor u klaar staat. Daarnaast kunt u gedurende de gehele avond onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Inclusief:
  • Ontvangst met bubbels
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Fotograaf

Optioneel:

– Rodeo
– Workshop linedancing

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan