Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellenavond voor Mannen in Breda

Details over dit uitje

Met vrienden en aanstaande bruidegom de leukste vrijgezellenavond voor heren beleven in Breda? Reserveer dit unieke arrangement van Breda Evenementen.

Beleef de leukste avond, die Breda Evenementen te bieden heeft!

Drie gezellige activiteiten staan vanavond op het programma! Onderstaande tijdsschema is natuurlijk geheel op jullie wensen aan te passen.

15.00 - 17.00 Ranking the Stars

Met Ranking the Stars en onze eigen Brabantse Paul de leeuw als 'master of ceremony', komt dit dolkomisch spektakel geheel tot leven. Diverse geheimen komen boven tafel. Eindelijk! Zo leert u uw vrienden pas echt goed kennen en eens kijken wat voor grappige geheimen de aanstaande gom met zich meedraagt!

Wie heeft de meeste amoureuze verwikkelingen achter zijn of haar naam en wat doet iedereen aan gekke dingen om een beetje vrolijk door het leven te komen? En waarom eigenlijk?

Vooraf worden er vragenlijsten ingevuld, waardoor elk verrassend detail wordt vast gelegd en iedereen van jullie gezelschap elkaar heeft gerankt. Daarna volgen diverse vrolijke, melige en onthullende spelronden waarin iedereen elkaar rankt!

17.15 - 18.45 Proeverij

Breda Evenementen brengt jullie naar de wereld van de drank! Hips! Tijdens deze proeverij in Breda proeven jullie vijf verschillende drankjes. Natuurlijk hoort daar ook een lekker hapje bij om de smaak te neutraliseren.

Weldra komen jullie in de stemming om de avond nog gezelliger te maken! Liever rum, bier of wijnproeverij? Ook dat is uiteraard mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

19.00 - 21.00 Diner

Tijd voor een stevige bodem voor de avond! In een gezellig restaurant in het centrum van Breda genieten jullie een 3-gangen diner! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Ranking the Stars met quizmaster
  • Proeverij
  • Diner in gezellig restaurant
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw vrijgezellenuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan