Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Viva el Breda!

Details over dit uitje

Breda Evenementen's arrangement Viva el Breda combineert historische ontdekkingen en exotische verleidingskunst, in een dansworkshop en een heerlijk tapas diner.

Wij laten uw gezelschap de stad tot in detail verkennen en zorgen voor een danscursus van de bovenste plank.

Afsluitend geniet u met Viva el Breda ook nog van een heerlijk Tapas Diner en sluit u de avond af in besloten kring van vrienden of familie. Onderstaande tijdspad is natuurlijk geheel op uw wensen aan te passen.

15.00 - 17.00 Rondleiding

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische locaties, waar weer een boeiend verhaal over te vertellen is. We wandelen langs Het Kasteel van Breda waar sinds 1826 de Koninklijke Militaire Academie is gevestigd, richting de Prinsenkade en langs alle monumenten en gebouwen, die nog zo goed behouden zijn. We zien het Spanjaardsgat waar in het jaar 1590 de Spanjaarden de schrik van hun leven kregen.

Uw gids vertelt u ondertussen over de beroemde historie van de stad, die in 2009 genoemd werd als de stad met de beste binnenstad van de categorie 'grote steden'.

17.00- 18.30 Salsa & Merengue Workshop

Onze professionele dansers staat voor u klaar om de heupen even goed los te schudden! We doen natuurlijk eerst even een goede warming-up, om vervolgens de choreografie van de merengue helemaal door te nemen!

Deze workshop van Breda Evenementen is vooral geschikt voor dames en heren die de echte Latijns-Amerikaanse dansen willen leren, zo sexy mogelijk! Verleidingskunst in optima forma dus!

18.30 - 20.30 Tapas diner

Genieten van lekkere hapjes in een gemoedelijke sfeer, tijdens dit diner brengen wij het lekkerste wat de Spaanse keuken te bieden heeft! Een terechte afsluiting van een heerlijke dag!

Inclusief:
  • Rondleiding Breda met gids
  • Salsa & Merengue Workshop
  • Gezellig Tapas Diner
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan