076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Viva el Breda!

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Viva el Breda!

Viva el Breda van Breda Evenementen combineert historische ontdekkingen en exotische verleidingskunst, in een dansworkshop en een heerlijk tapas diner.

Wij laten uw gezelschap de stad tot in detail verkennen en zorgen voor een danscursus van de bovenste plank.

Afsluitend geniet u met Viva el Breda ook nog van een heerlijk Tapas Diner en sluit u de avond af in besloten kring van vrienden of familie. Onderstaande tijdspad is natuurlijk geheel op uw wensen aan te passen.

15.00 - 17.00 Rondleiding

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische locaties, waar weer een boeiend verhaal over te vertellen is. We wandelen langs Het Kasteel van Breda waar sinds 1826 de Koninklijke Militaire Academie is gevestigd, richting de Prinsenkade en langs alle monumenten en gebouwen, die nog zo goed behouden zijn. We zien het Spanjaardsgat waar in het jaar 1590 de Spanjaarden de schrik van hun leven kregen.

Uw gids vertelt u ondertussen over de beroemde historie van de stad, die in 2009 genoemd werd als de stad met de beste binnenstad van de categorie 'grote steden'.

17.00- 18.30 Salsa & Merengue Workshop

Onze professionele dansers staat voor u klaar om de heupen even goed los te schudden! We doen natuurlijk eerst even een goede warming-up, om vervolgens de choreografie van de merengue helemaal door te nemen!

Deze workshop van Breda Evenementen is vooral geschikt voor dames en heren die de echte Latijns-Amerikaanse dansen willen leren, zo sexy mogelijk! Verleidingskunst in optima forma dus!

18.30 - 20.30 Tapas diner

Genieten van lekkere hapjes in een gemoedelijke sfeer, tijdens dit diner brengen wij het lekkerste wat de Spaanse keuken te bieden heeft! Een terechte afsluiting van een heerlijke dag!

Inclusief:
  • Rondleiding Breda met gids
  • Salsa & Merengue Workshop
  • Gezellig Tapas Diner
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan