Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Lunch Game

Details over dit uitje

Breda Evenementen laat je een zinderende en mysterieuze 'detective story' beleven met je vrienden of collega's. Deze virtuele game zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een lastige moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader en het wapen op te sporen. De klokt tikt gewoon door….

Als een echte Sherlock Holmes moeten jullie, aan de hand van tips die je via een tablet doorkrijgt, het mysterie zien te onthullen. Wie is de mysterische moordenaar? Welk voorwerp is er gebruikt om de moord te plegen? Wie van jullie krijgt het snelst de moordenaar te pakken in de stad?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in meerdere teams, die het tegen elkaar moeten opnemen. Er is namelijk maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen, behoort u tot het beste politieteam van de dag? Natuurlijk moet zo’n politieonderzoek wel een beetje afwisselend zijn, daarom gaan jullie gedurende het spel lunchen in maar liefst drie restaurants naar keuze. Er staan dus genoeg culinaire verrassingen op jullie te wachten!

Om het hele spel nog wat interessanter te maken zijn er ook nog een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto?

In het eerste restaurant waar het voorgerecht wordt genuttigd, krijgt elk team een tablet (of tablet), een handleiding en een lijst met de verdachten uitgereikt. Meer is echt niet nodig om dit moordmysterie op te lossen. In het laatste restaurant genieten jullie van een voortreffelijk dessert en wordt de prijs uitgereikt aan de beste speurneuzen. Wie van jullie wordt de Sherlock Holmes van Breda?!

Programma-indicatie

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht / speluitleg
12.00 -13.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Tablets
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Breda Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan