Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Breda

Details over dit uitje

In Breda zijn veel bijzondere monumenten te zien, die in onze geschiedenis een grote rol opeisen. Bekijk ze in een fietstour met gids van Breda Evenementen.

Maar ook aan de randen van de stad waar de bosrijke landerijen beginnen is het goed toeven!

Maar voordat u op de fiets stapt, verzamelt uw gezelschap zich in de binnenstad, waar onze professionele gids op u wacht en u alvast wat leuke anekdotes vertelt over de beroemde geschiedenis van deze stad.

Breda staat natuurlijk bekend om de Koninklijke Militaire Academie die sinds 1826 gehuisvest is in ‘Het Kasteel van Breda’, de beruchte historie met het Turfschip, toen Prins Maurits een grote overwinning wist te boeken op de Spanjaarden in de Tachtigjarige Oorlog, het Spanjaardsgat en meer recent, de schitterende architectuur die in de loop van de jaren is ontstaan in het centrum ontworpen door gerenommeerde architecten.

U fiets met z’n allen langs alle markante monumenten van de stad en neemt even pauze in een gezellig café of op een zonnig terras.

Geniet van deze speciale fietstocht door de binnenstad, de lommerrijke omgeving en de stadsparken en laat u verwennen door de ‘Parel van het Zuiden’, zo wordt Breda namelijk in de volksmond ook wel genoemd.

In 2009 kreeg de stad het label ‘de beste binnenstad van alle grote steden’. Veel plezier!

Inclusief:
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Brabants café of terras
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan