Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Tapas-fiësta in Breda

Details over dit uitje

Deze feestelijke Cocktail-party en Tapas-fiësta van Breda Evenementen zit vol speelse kunsten met diverse kleurrijke flessen en een smaakvol tapas diner.

Dat is in het kort het programma. Voor elke gelegenheid zorgt dit arrangement voor een opperbest humeur in de avonduren in Breda!

17.00 - 19.00 Cocktailparty

Voordat u de lekkerste hapjes gaat proeven onderwerpen wij u aan een eersteklas cocktailparty, een cursus cocktail 'shaken' van formaat. Eindelijk ontdekt u wat die wodka-martini in combinatie met allerlei andere dranken met u doet, hoe u die Amaretto Sunrise Crush maakt.

Professionele cocktailshakers staan u tijdens deze workshop terzijde. Natuurlijk gaat u zelf ook aan de gang en al snel staat u als een echte Tom Cruise lachend het publiek te vermaken.

19.15 - 21.15 Tapas Diner

Tapas waar u uw vingers bij zult aflikken! Geniet van een fantastisch 3-gangen diner met alle ingrediënten die deze keuken in huis heeft. U bestelt gewoon nog een cocktail om het af te leren en smult ondertussen van de heerlijkste hapjes van het zuidelijk halfrond. De kok staat in de keuken met zijn koksmuts culinair te goochelen alsof zijn leven ervan af hangt.

Inclusief:
  • Cocktailworkshop met enthousiaste begeleiding
  • Heerlijk Tapas Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw cocktailworkshop? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan