Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Breda

Details over dit uitje

Het Biking Dinner avondarrangement is dineren in stijl in het Bourgondische Breda, inclusief een leuke fietstocht van Breda Evenementen, langs alle markante bezienswaardigheden.

Op een unieke manier bezoekt u drie verschillende restaurants, waar steeds een nieuw gerecht wordt geserveerd.

Uw gids fietst vervolgens weer voor u uit naar het volgende restaurant en vertelt ondertussen de leukste anekdotes over de roemruchte historie van deze ‘Parel van het Zuiden’.

Het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, de Prinsenkade en de Haven, er valt zoveel te zien in het centrum van deze stad die in 2009 is uitgeroepen tot één van de gezelligste steden van Brabant. Culinair genieten dus waarna u weer sportief uw weg vervolgt langs de mooie stadsparken en fraaie pleinen!

Op een mooie avond laten we uw gezelschap heerlijk buiten genieten van weer andere gerechten, gemaakt door de beste Chefs van Brabant.

Uw avond afsluiten met een heerlijke nagerecht, gezellig met vrienden of familie de dag besluiten met op de achtergrond de twinkelende toren van de Onze Lieve Vrouwekerk, het pingelen van het carillon, het zijn de momenten waar u nog eens aan terug denkt. Geniet ervan!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan