Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Zumba in Breda

Details over dit uitje

Geniet van een eersteklas Workshop Zumba van Breda Evenementen, in het centrum van Breda en verbrand op een leuke manier wat calorieën.

Zumba is ooit ontstaan in de jaren 90, uit het inspirerende werk choreograaf Alberto 'Beto' Perez uit Colombia.

Deze dans combineert danselementen van de Hiphop, Salsa, Merengue en Mambo en voegt daar wat stijlwisselingen bij uit de wereld van de aerobics.

Zumba is een enthousiaste dansvorm, die vaak gebruikt wordt als fitnessmethode. Deze zumba workshop is uitermate geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest!

De workshop wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers, dus wees niet bang dat je niet mee kunt komen. Zumba is uiterst geschikt om de conditie op peil te brengen op een hele vrolijke manier!

Uitgedanst? Vast niet! Zumba is als workout zeer verslavend! Dat wordt dus niet meer 'spinnen' op de sportschool, maar elke week een half uurtje Zumba, gewoon omdat het moet!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Breda
  • Te boek op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan