Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop High Tea

Details over dit uitje
Workshop High Tea

Altijd al willen weten hoe je zelf een High Tea in elkaar kan zetten? Breda Evenementen geeft je de kans om zelf een High Tea in elkaar te zetten!

Van een overheerlijke brownie tot een heerlijke quiche, leert u de meest heerlijke high tea creaties te maken bij Breda Evenementen!

De workshop is geschikt voor een gezellig bedrijfsuitje, groepsuitje of familie-uitje.

In het centrum van Breda gaat u aan de slag met diverse versie ingrediënten voor de High Tea materialen. Onder andere spongecakes en lemon curds zullen gemaakt worden! U wordt begeleid door echte professionals, die u de fijne kneepjes van de vak zullen leren.

Leren hoe je een heerlijke high tea kan maken? Boek dan nu de workshop High Tea bij Breda Evenementen voor een culinaire en feestelijke belevenis!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ingrediënten voor de workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijd!

Optioneel:

Liever al wat drankjes inclusief hebben? Voor € 13 p.p. excl. BTW kunt u 5 drankjes per persoon afkopen, bestaande uit 'twist off'-bier, wijn en fris.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan