Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bruidstaart Maken in Breda

Details over dit uitje

Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Bij de Workshop Bruidstaart Maken van Breda Evenementen maakt uw gezelschap een schitterende bruidstaart in Breda, voor het aankomende huwelijkspaar!

Jullie worden ontvangen met een bruisend glaasje prosecco, waarna onze enthousiaste begeleider er alles aan doet om jullie aandacht bij de taart te houden.

Het zijn drukke tijden, er moet van alles georganiseerd worden, maar die bruidstaart gaan jullie geheel zelf maken. Niks catering! De handen zelf uit de mouwen steken, dat is veel leuker!

Bruidstaarten kan je decoreren met fondant en marsepein en nog veel meer leuke dingen! Het hangt een beetje van jullie eigen creativiteit af natuurlijk, maar je kan het zo gek niet verzinnen, of het past wel op die bruidstaart! Een taart in verschillende verdiepingen, met ornamenten en decoraties, het kan van alles zijn!

Na afloop mag de taart mee naar huis en wordt hij in het geheim naar het huwelijksfeest vervoerd, waarna de grote onthulling plaats kan vinden! Veel plezier tijdens deze unieke taartworkshop in het hart van Breda!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met prosecco
  • Bruidstaartdecoratie, gereedschap en technieken
  • Koffie en thee
  • Te boek op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan