076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Verknipte Film Opnemen in Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Verknipte Film Opnemen in Breda

Iets origineels? Ga een ‘Verknipte Film Opnemen’. Een co-productie door het hele gezelschap: u gaat in Breda een film opnemen aan de hand van een verknipt script.

Dusdanig verknipt dat u allemaal een stuk van de film gaat toevoegen.

En het leuke is, aan het begin weet u dus niet precies wat uw film toevoegt aan het totaal, wat het grotere verhaal is! De rollen worden verdeeld, er moet nu eenmaal altijd iemand voor de camera staan en eentje erachter…..

U krijgt een script, een videocamera en een kaart van de stad. Uw groep wordt verdeeld in verschillende filmteams. Daarna trekt u met uw ‘cameracrew’ de stad in en neemt u de stukjes film op aan de hand van uw hilarische script.

Elke groep heeft circa 2 uur de tijd om de stukjes film op te nemen. Daarna komen we weer bij elkaar voor een drankje en wordt de uiteindelijke film gemonteerd door onze professionele editor. Hierna is het tijd voor de première. Nu komt u er eindelijk achter wat uw opgenomen filmpjes bijdragen aan het totaal!

Uiteraard krijgt u de gehele film op DVD thuisgestuurd. Het eindresultaat is altijd weer een verrassing, wie is de beste acteur van uw gezelschap en wie heeft talent als regisseur? Ontdek het tijdens het opnemen van een ‘verknipte film’ in Breda! Veel plezier!

Inclusief:
  • Ontvangst met drankje en uitleg spel en materialen.
  • Filmen van de verschillende scènes in Breda.
  • Drankje tijdens editing
  • Première van de film
  • Film verstuurd via WeTransfer
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u dit arrangement ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan