Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen, Speuren en Koken in Breda

Details over dit uitje

Niet saai vergaderen? Vergaderen, speuren en koken is een heerlijk vergaderarrangement van Breda Evenementen in Breda, waar u zeker van gaat smullen.

Wij hebben voor u een perfecte kookstudio klaar staan, waar u uitstekend kunt vergaderen.

In het centrum van de stad wordt u uitgenodigd voor een compleet middag- en avondprogramma voor vergadertijgers en lekkerbekken.

13:00 – 15:00 Vergadersessie

U wordt welkom geheten op de kooklocatie voor liefhebbers van lekker eten. Wij hebben een ruime vergadertafel voor u klaar staan inclusief koffie, thee en water voor een vruchtbaar gesprek met vrienden, collega´s of klanten.

15:00 – 17:30 Strijd in Breda

Na de vergadersessie gaat u het centrum van Breda ontdekken. Deze speurtocht brengt uw gezelschap langs alle historische monumenten van de stad. De Prinsenkade, het Begijnhof en de Haven vormen het fraaie decor van een wedstrijdje tussen strijdende teams.

Uw groep wordt zorgvuldig verdeeld en elk team zorgt ervoor dat alle vragen die wij voor u hebben voorbereid en opgeschreven, zo snel en zo goed mogelijk worden beantwoord.

18:00 – 22:00 Kookworkshop

Na de bekendmaking van de winnaar van de strijd in Breda, wordt u weer welkom geheten op uw startlocatie. Onder begeleiding van professionele koks gaat u in groepen de lekkerste gerechten bereiden. De locatie noemt dit `PUUR´ koken, u leert experimenteren met diverse verse producten en stelt zo uw eigen 3 of 4 gangen menu samen.

Na de kookworkshop gaat u voortreffelijk dineren en de overheerlijke gerechten proeven die u zelf heeft gemaakt.

Inclusief:
  • Mooie locatie in centrum Breda
  • Koffie en thee tijdens vergadering
  • Gezellige speurtocht door Breda in verschillende teams
  • Uitgebreide kookworkshop en diner

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Breda Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan