Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Breda

Details over dit uitje

Het moet niet gekker worden. Nou, dus wel! Doe The Ratrace 88: een mix van Crazy 88 en 'Wie is de Rat?' en maak van jullie uitstapje in Breda een echt evenement.

We hebben twee unieke tv-formats gebruikt voor dit waanzinnige en melige spelprogramma.

Een aantal bijzondere opdrachten uitvoeren in het centrum van Breda en uitvinden wie 'de Rat' eigenlijk is... die vervelende party-pooper en saboteur, die alles in het honderd laat lopen...

Beleef dit uitje nu met korting!

Uw gezelschap wordt in het centrum van Breda opgesplitst in teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst... uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat?

En ja, de opdrachten blijven een verrassing. Het kan van alles zijn. Aanbellen bij een wildvreemde en de gasmeter opnemen, op het politiebureau een kopje koffie drinken of als straatmuzikant wat centen verdienen, het kan echt van alles zijn! Veel plezier!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 Drankje
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes naderhand digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan