Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Streetgolf Clinic in Breda

Details over dit uitje

Een potje golf spelen in het centrum van Breda? Geen grap, het kan echt. Met de Streetgolf Clinic, van Breda Evenementen, door de straten van de stad.

Natuurlijk met speciale balletjes en een speciale kunstgrasmat om af te slaan, maar het principe blijft hetzelfde. Bij Breda Evenementen golft u in deze clinic die holes gewoon door de stad!

Onze instructeur heet u welkom en geeft u alvast een korte inleiding in de techniek. We verkennen de 'grip', de 'swing'en de manier om de 'T' te benaderen, de beste houding voor de beste afslag en nog veel meer! U slaat uw streetgolfbal volgens de instructies gewoon naar het volgende parkje! We houden natuurlijk wel bij iedereen de slagen bij!

Ondertussen even pauzeren? Tijdens deze streetgolf workshop kunt u genieten van een lekkere snack en een glaasje fris. Het beste team krijgt na afloop de enige echte Streetgolf hoofdprijs!

Inclusief:
  • Professionele instructeurs
  • Drankje & snack voor onderweg
  • Streetgolf sportgereedschap
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan