Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Smartlappen zingen in Breda

Details over dit uitje

Altijd al eens mee willen zingen met de leukste Brabantse smartlappen? De Workshop Smartlappen zingen van Breda Evenementen leert u de leukste liedjes.

Met het hele gezelschap wordt u ontvangen door onze accordeonist, die al snel de gezelligste deuntjes inzet.

Het echte levenslied heeft natuurlijk behoefte aan meeslepende muzikale begeleiding. U kunt niet zonder!

Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en na wat oefening kunt u zich opgeven voor het lokale zangkoor! Vele beroemde artiesten zijn u al voorgegaan. Guus Meeuwis, Fransje Bauer, ze hebben zich gespecialiseerd in toegankelijke liedjes die iedereen kan meezingen!

Over een paar jaar staat u misschien zelf al in het Gelredome om op te treden voor een groot publiek... zou kunnen natuurlijk!

Het laatste half uur nemen we uw zangtalenten op, zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken... ehh.. genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor de hele groep! Veel zingplezier!

Inclusief:
  • Brabantse accordeonist
  • Cd opname
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van de het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf, zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan