Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bruin Breda at Night

Details over dit uitje

Met Bruin Breda at Night van Breda Evenementen gaat u genieten van de cafés in de stad, waarbij enthousiasme, vrolijkheid en melig zangtalent voorop staan.

Onderstaande tijdspad is natuurlijk geheel op uw wensen aan te passen.

14.00 - 15.00 Smartlappen Workshop

Een bruin café, met gezellige stamgasten die op het punt staan om in te haken! Altijd al eens mee willen zingen met de leukste Brabantse smartlappen? Tijdens deze smartlappen workshop van Breda Evenementen leert u de leukste liedjes!

Met het hele gezelschap wordt u ontvangen door onze accordeonist, die al snel de gezelligste deuntjes inzet. Het echte levenslied heeft natuurlijk behoefte aan meeslepende muzikale begeleiding. U kunt niet zonder!

Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en na wat oefening kunt u zich opgeven voor het lokale zangkoor!

15.00 - 19.00 Kroegenspeurtocht

Breda Evenementen neemt u middels een kroegenspeurtocht mee naar de bruinste kroegen in het centrum. Al puzzelend baant u zich een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinkt u een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje. Uw enthousiaste begeleider zorgt ervoor dat uw gezelschap de kroeg op tijd en rechtop verlaat!

Tijdens de kroegentocht gaat u op zoek naar antwoorden op de meest ludieke feitjes en weetjes. Het zegt u nog niks, maar het wordt u al snel duidelijk tijdens deze dorstige speurtocht! De volgende kroeg staat alweer op het programma!

19.00 - 22.30 Ik hou van Holland Dinerspel

In combinatie met een stevig en Bourgondisch diner regelen wij uw eigen ‘Ik Hou van Holland quiz', inclusief een feestelijk decor en potsierlijke oranje aankleding! Beantwoord spontaan de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe de polonaise met uw eigen team!

De quizmaster begeleid beide teams in hun zoektocht naar grappige verhalen, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Inclusief:
  • Smartlappen workshop
  • Kroegenspeurtocht
  • Ik hou van Holland Diner
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan