Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Speurtocht in Breda

Details over dit uitje

Breda verkennen op een razendsnelle manier? Neem je vrienden mee voor de Scooter Speurtocht van Breda Evenementen. Wij hebben voor jullie in de binnenstad een mooi parcours uitgezet waar je zo snel mogelijk allerlei opdrachten moet zien te volbrengen.

Het gas mag open maar let op drempels, het overige verkeer, overstekende oude omaatjes en die vreselijke rode stoplichten!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams van maximaal 5 tot 8 personen. Met zijn allen ‘scooten’ jullie de binnenstad in, waar jullie de bezienswaardigheden van Breda gaan bekijken en onderzoeken. Bij ieder gebouw, plein of straathoek krijgen jullie een opdracht of puzzel die jullie dienen op te lossen.

Hiermee scoren jullie punten en… wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de super-scooter-hoofdprijs!

Onderweg kan even heerlijk genoten worden van een , je kan je scooter ook even aan de kant zetten en een terrasje pakken maar de tijd tikt onherroepelijk door. Je moet binnen de gestelde tijd op de allerlaatste locatie arriveren. Daar worden de punten van alle teams bekeken en wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het snelste Scooter Team van Breda!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Let op:

Julie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan