Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart in Breda

Details over dit uitje

Met een rondvaart over de vaarwegen Breda ontdekken? De prachtige singels van de stad zijn prima geschikt voor een gezellige boottocht met vrienden of familie.

Ten zuiden van de stad vaart u met Breda Evenementen zo naar het mooie Ginneken naar het sluisje bij Bieberg, een heerlijke route vol natuurschoon en bezienswaardigheden.

Ontdek het water rondom Breda! Neem een drankje in de boot en dobber van de singels langzaam naar het zuiden. Nu weet u waarom Brabant zo mooi is! Het is tijd voor waterbenen en boeggolven, en een nonchalante groet naar andere voorbij varende 'professionele' schippers en nog veel meer!

Vaar mee met de schipper en beleef de mooiste wateravonturen van Breda! Sit back and relax en geniet van uw route langs historische monumenten en prachtig natuurschoon.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Brandstof
  • Schipper
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan