Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Rappen in Breda

Details over dit uitje

Maak een vette performance met de Workshop Rappen van Breda Evenementen! Onze workshop in Breda creëert wervelende teksten op een strakke beat.

Het hoeft niet alleen lekker te rijmen, want je kunt je diepste gevoelens er in kwijt, een discussie starten en onderwerpen bespreekbaar maken.

Rappen is kunst, rappen is vooral leuk om te doen en spannende teksten maken je rap helemaal af. Maar Rappen over je liefje kan ook natuurlijk! Is deze workshop een leuk ideetje voor een verjaardag misschien?

Onder enthousiaste begeleiding zing je je Rap in op een speciale mobiele studio. Na afloop krijg je jouw Rap op CD mee naar huis en maak je je op voor een hit! Nu nog even de CD pluggen bij een populair muziekstation en je zit gebeiteld. Ali-B is je al voorgegaan, net als tientallen andere populaire rappers!

In het gezellige centrum van Breda maak je je op voor een battle, of maak je een leuke tekst op een nieuw thema. Veel plezier!

Inclusief:
  • State of the Art mobile studio
  • Professionele begeleider
  • CD mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan