Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Breda

Details over dit uitje

Bij 'Pralineren en Dineren' van Breda Evenementen leert u in de workshop in Breda chocolaatjes maken. Een ambacht, maar eigenlijk is het een tongstrelende kunst.

Tijdens dit avondarrangement in Breda maakt u de lekkerste chocolaatjes, onder leiding van professionele bonbons-experts.

U geniet aansluitend van voortreffelijke Bourgondische gerechten in het centrum van de stad!

15.30 - 18.30 Pralineren

De receptuur van de chocolaatjes is natuurlijk al een ontdekking van jewelste. Hoe maakt u van de ingrediënten cacao, suiker en geleilagen, ganache en vullingen zoals stukjes noot een lekker chocolaatje?

Tijdens de workshop Pralineren komt u het allemaal te weten! Het verschil tussen melk en pure chocolade, de fijne details omtrent alle ingrediënten komt u allemaal te weten. Handig voor thuis als u weer eens iets nieuws wilt proberen.

Speciale gietvormen, de subtiele kunst van het pralineren komt tijdens deze workshop uitgebreid aan bod.

19.00 - 21.30 Dineren

Na al die geuren geroken te hebben, wordt het tijd voor een heerlijk culinair diner, waarbij het nagerecht ook kan bestaan uit koffie en een speciaal chocolaatje. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Bonbonworkshop onder begeleiding
  • 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan