Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Breda

Details over dit uitje

Bij Breda Evenementen kunt u met een gids op kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Breda. Kroegverhalen, historische weetjes en grappige anekdotes.

Al vanaf 1590 drinken de inwoners van Breda een stuk in hun kraag! Niet onlogisch natuurlijk, want tijdens de Spaanse overheersing was dat het enige lichtpuntje.

Met de kroegentocht Breda van Breda Evenementen komt u langs vier verschillende kroegen in het gezellige centrum van de stad en leert u ook nog eens wat. Over dit biertje, dat biertje (vraag het de kroegbaas!) en de historie van de mooiste stad van Brabant natuurlijk!

We nemen uw gezelschap mee door de leukste straatjes van het oude Breda waar de lokale kroegtijgers nog echt Brabants bier drinken. Lokaal gebrouwen en geconsumeerd! In elke kroeg staan we even stil om aan de tap onze dorst te lessen.

Geniet van een ontspannen rondleiding langs de leukste etablissementen van de stad! Proost!

Inclusief:
  • Professionele begeleider (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan verschillende kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan