Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Breda

Details over dit uitje

Tijdens de Kookworkshop van Breda Evenementen gaat u genieten van eigengemaakte gerechten in een leuk etablissement nabij Breda.

Altijd al eens een Italiaans menu met verse producten willen koken voor u zelf of uw gezelschap?

Onze chef-kok is een professional, iemand die niet alleen een bouillon kan maken, maar die gespecialiseerd is in allerlei topgerechten.

U wordt ontvangen met een drankje. Koken is een kwestie van ontspannen, de beste gerechten komen tot stand met enig talent en geduld. Uw begeleider brengt u in korte tijd op weg.

De recepten worden natuurlijk tot in detail gevolgd en er is genoeg kwalitatieve kookgerei aanwezig om van deze workshop een chique kookfestijn te maken.

Het is een workshop met een Italiaans thema. U maakt antipasti (voorgerechtjes), verse pasta met een saus, groente en vleesgerecht, brood én een nagerecht.

Ondertussen geniet u van een heerlijk glas witte of rode wijn en bekijkt u de kunsten van de chef die hier en daar te hulp schiet. Na afloop gaat u natuurlijk zelf de gerechten aan een nader culinair onderzoek onderwerpen. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Professionele chef-kok
  • Professioneel keukengerei
  • 3 drankjes per persoon
  • Italiaans 5-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

U kunt natuurlijk ook kiezen uit andere kookworkshops bij ons! Vraag onze medewerkers voor de verschillende mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan