Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koffievaart door de Biesbosch

Details over dit uitje

Bij Breda Evenementen boekt u een speciale Koffievaart door de Biesbosch, waar u vanaf het panoramadek geniet van de wonderschone natuur en van koffie met gebak.

Voor een uitje met vrienden of familie, of een bedrijfsuitje, deze koffievaart bij Breda laat u de eeuwenoude getijdendelta zien.

De boottocht vertrekt vanuit de haven van Drimmelen. Daar stapt u aan boord van één van de riante partyschepen. Door de geringe diepgang van het schip komt u op plekken waar u anders nooit had kunnen komen.

Ondertussen serveren wij een vers kopje koffie en diverse soorten gebak. De kapitein kent dit gebied op z'n duimpje en vertelt onderweg leuke verhalen over de Biesbosch.

Lekker genieten van de natuur onder het genot van een kopje koffie? Boek deze unieke koffievaart in de Biesbosch en maak van uw uitje een heerlijke dag!

Voor grote of kleine groepen, een familie-uitje of een bedrijfsuitje, wij varen uit als u het wilt! Veel plezier!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Koffie, thee en diverse soorten gebak
  • Te boeken op elke dag!

Meer weten over dit arrangement?

Bespreek uw wensen, vertrektijden en brunchbuffet met onze professionele medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze vaartocht? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan