Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietstocht in Breda

Details over dit uitje

Tijd voor een gezellig uitstapje met vrienden of familie? Maak een leuke GPS fietstocht van Breda Evenementen door het centrum van Breda, de mooiste stad van Brabant.

Met de hulp van een handig GPS-apparaat, een ijzeren ros en een opdrachtenboekje trekt u de wijde wereld waarin het Spanjaardsgat, de Prinsenkade, de Haven, het Kasteel van Breda en vele andere ontdekkingen op u wachten!

In groepen ontdekt u al puzzelend de echte 'Parel van het Zuiden'. Uw zeer professionele gids bestaat uit een gps-ontvanger, die gevoed wordt door 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven. Lijkt gemakkelijk, maar vergeet niet dat gps alleen de route hemelsbreed kan vertellen! Aan u de taak om de juiste steegjes, straatjes en grachtjes te vinden en ondertussen de puzzels op te lossen...

Na afloop komt iedereen weer bij elkaar en kijken we wie de puzzels het best heeft opgelost, wie zijn de echte padvinders binnen uw gezelschap? Het beste team krijgt de ongeëvenaarde hoofdprijs uitgereikt!

Programma:

- Ontvangst
- Programma uitleg
- Uitleg GPS
- GPS dropping met vragen / opdrachten
- 1 drankje
- Prijsuitreiking
- Einde

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan