Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Footgolf Clinic in Breda

Details over dit uitje

De Footgolf Clinic in Breda is voor balkunstenaars die eens met een groter balletje willen golfen; voetbal gecombineerd met de hindernissen uit het golf.

Dit evenement is bijzonder geschikt voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeestje, een leuke middag met vrienden en familie, voor jong en oud!

Verschillende teams gaan een stuiterende competitieve uitdaging aan op een perfecte grasmat. Vooral als je van lange voorzetten houdt, is dit de sport om dit uitgebreid te beoefenen!

Verbeter je traptechniek en probeer alle hindernissen te ontwijken. De bunkers, vijvers en bossen liggen er toch vooral om er omheen te spelen en waterpolo is toch echt een andere sport. De holes hebben officiële Footgolf-afmetingen met een diameter van 53 cm. Footgolf wordt steeds populairder, er worden zelfs nationale kampioenschappen in gehouden!

Natuurlijk hoort bij deze Clinic een heldere uiteenzetting van de spelregels door een professionele Footgolf instructeur. Maar die regels zijn helemaal niet moeilijk en zo te snappen.

Daarna worden jullie allemaal ingedeeld in teams waarna jullie op weg kunnen om jullie handicap in het Footgolf te bepalen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele Footgolf instructeur
  • Welkomst en uitleg met koffie en thee
  • Baanpermissie en materialen
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team

Optioneel:

De Footgolf Clinic combineren met een echte Golfclinic of een lekkere lunch tijdens uw bedrijfsuitje? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan