Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Flirten in Breda

Details over dit uitje

Na het voltooien van de feestelijke workshop Flirten van Breda Evenementen in Breda zullen jullie nooit meer zinloze uitdrukkingen in de mond nemen.

Saaie openingszinnen zijn definitief verleden tijd. Is dat vrijgezellenfeest of dat gezellige uitje met vrienden en vriendinnen aanstaande?

Tijdens deze grappige maar o zo handige workshop leren jullie bij Breda Evenementen in korte tijd hoe je je beste beentje voorzet bij het verleiden van die aantrekkelijke meid of die leuke gozer!

Na het voltooien van deze interactieve workshop weet je precies wat je moet zeggen en hoe jij je moet presenteren wanneer je iemand wilt versieren. Zinloze uitdrukkingen en slechte openingszinnen zijn absoluut verleden tijd!

De vorm van de workshop wordt volledig afgestemd op de gelegenheid. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een vriendenuitje, met deze grappige en leerzame workshop zal je tijdens het stappen zeker aan de man of vrouw komen!

Tijdens de Flirt Workshop ontdek je dat flirten meer is dan alleen er goed uitzien en het hebben van een leuke openingszin. Je leert door middel van leuke interactieve groepsoefeningen dat flirten een kwestie is van timing, souplesse en techniek!

Inclusief:
  • Professionele flirter
  • Toplocatie in Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan