Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Arrangement

Details over dit uitje

De populaire Escape Rooms zal je onderhand wel kennen. Maar wat als je bij Breda Evenementen niet uit een kamer maar van een eiland moet ontsnappen? Dat is Escape From The Island!

Jullie zijn tijdens een zeilcruise omgeslagen in Breda en in verschillende teams aangespoeld op een prachtig, verlaten eiland. Om te overleven, zal je snel moeten ontsnappen met jouw team. Daarvoor moet je samenwerken, overleven en problemen oplossen. Je start met allerlei attributen die je hebt gevonden op het eiland. Gebruik ze slim om uiteindelijk radiocontact te kunnen maken met een passerend schip. Dit spel speelt zich af in een “zandvrije” ruimte en is gethematiseerd met aankleding, licht en geluid.

Na de activiteit gaan jullie genieten van een heerlijke BBQ. Bestaand uit: Gemarineerde kipfilet, hamburger, speklap, 1 stuks saté, barbecue worst, aardappelsalade, 2 rauwkostsalades, 2 sauzen, satésaus, kruidenboter en brood

Inclusief:
  • Welkomstdrankje: tropische cocktail (non alcoholisch)
  • 1 uur durend programma op hèt binnenstrand van Breda
  • Spelbegeleiding
  • Volledig verzorgde BBQ na afloop
  • Gratis parkeren
  • Als bedrijfsevent te boeken

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie aan het minimale aantal deelnemers voor dit teambuilding event? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan