Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Echt Breda

Details over dit uitje

In het centrum van Breda wordt u door Breda Evenementen voor het dagarrangement 'Echt Breda' verwelkomd met een verse kop koffie en echte Brabantse koffietafel, met lekkere verse broodjes en andere lekkernijen.

13.00 - 14.00 Bredase Koffietafel

Uw smartlappentour begint geheel in stijl op een heerlijke locatie in het oude centrum. Maak u op voor een volledige ontdekkingsreis door de leuke stad Breda.

14.00 - 16.00 Nassau Wandeling

Onze professionele gids brengt uw gezelschap langs het Nassaumonument in het Valkenberg, de Wendekinus kerk (nu de Waalse kerk) en nog vele andere beroemde plekken waar de familie een connectie mee heeft. De Nassau's hebben natuurlijk ook een belangrijke rol gespeeld in de Tachtigjarige Oorlog en heeft de naam tot in de eeuwigheid met de stad verbonden. De opkomst en verval van de familie wordt uitgebreid besproken door uw gids tijdens deze gezellige rondleiding, fascinerende anekdotes over de verschillende ontwikkelingen door de eeuwen heen passeren uiteraard de revue.

16.00 - 17.00 Smartlappen Zingen

Nu u alles over Breda weet wordt het tijd voor een kijkje in een echte Brabantse stadskroeg, waar de echte Brabantse levensliederen nog volop worden meegezongen. Wij geven uw gezelschap een tekstboek met circa 40 liederen en samen zoeken we de leukste om met volle borst mee te zingen. De kroegbaas doet zijn oordoppen in en de stamgasten nemen er nog eentje! Houdoe en veel plezier!

Inclusief:
  • Koffietafel of optioneel andere lunch
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Brabantse accordeonist met smartlappen lyrics
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan