Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Kroegentocht in Breda

Details over dit uitje

Kroegentocht doen? Dan eerst een bodempje leggen. Voor de Diner - Kroegentocht van Breda Evenementen hebben wij een bekend Breda's restaurant uitgezocht.

18.00 - 20.00 Diner

Er is volop keus om met Breda Evenementen een kroegentocht te beginnen met een goed en lekker gevulde buik, want Breda kent de beste restaurants van de provincie, allemaal gecentreerd in de oude binnenstad.

Voor deze avond hebben wij speciaal voor u een bekend Bredaas restaurant uitgezocht om een voortreffelijke basis te leggen!

20.00 - 23.00 Kroegentocht

Op een steenworp afstand van het restaurant vindt u diverse oergezellige en authentieke Brabantse kroegen, waar het tot in de vroege uurtjes feest is.

Onze professionele gids neemt uw gezelschap op sleeptouw langs de mooiste cafés, waar de Brabantse volksliederen nog dagelijks gezongen worden en waar de authentieke Brabantse gezelligheid nog steeds te vinden is.

Verken de Bredase horeca en maak vrienden! Een Brabander is geen kwaaie pier, helemaal niet als hij in z'n favoriete kroeg van een biertje nipt! De gids vertelt u alles waarom deze kroeg nou juist zo populair is! Proost!

Inclusief:
  • Diner
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar tijdens de rondleiding per persoon
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

'Waor veul gezongen wordt en weinig gedronken, daor moettie nie zijn'

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan