Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Cruise door de Biesbosch

Details over dit uitje

Voor elk bedrijfsuitje, uitstapje met vrienden of familie is de Diner Cruise door de Biesbosch op een comfortabel schip van Breda Evenementen een goed idee.

Heerlijk 's avonds even ontspannen aan boord, met uitzicht op het mooiste natuurgebied van Nederland, het kan bijna niet mooier.

Deze 3 uur durende vaartocht bij Breda brengt u van Drimmelen dwars door het Nationaal Park de Biesbosch, en het schip is geheel gevuld met lekkernijen.

Tijdens de rondvaart serveren wij een heerlijk koud of warm buffet. Het hele schip wordt voorzien van overheerlijke gerechten. Wat dacht u van IJslandse garnalen of haring met uitjes, een gemengde salade, kipsaté, Boeuf Stroganoff met gegratineerde aardappeltjes?

Tijdens deze boottocht van Breda Evenementen moet u zeker niet vergeten om ook te genieten van de natuur! U zou het zo maar vergeten!

De Biesbosch is misschien wel één van de best bewaarde natuurgebieden ons land. U bekijkt de eeuwenoude getijdendelta vanaf een comfortabel schip terwijl wij u een voortreffelijk diner serveren.

Met uitzocht op de rietkragen en genietend van het ondergaande zonnetje komt u tijdens uw familie-uitje of bedrijfsfeest helemaal aan uw trekken! Goede vaart!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Koud of warm buffet
  • Drankarrangement
  • Te boeken op elke dag!

Meer weten over dit arrangement?

Bespreek uw wensen, vertrektijden en buffet met onze professionele medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan