Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Brabants in Breda

Details over dit uitje

Dè snapt unne boer mi ennen errem nog wel! Volg de Cursus Plat Brabants van Breda Evenementen met de hulp van onze eigen plat pratende cabaretier in Breda, die z'n hele leven al communiceert in deze heerlijke taal.

Helemaal makkelijk als u in een Bredase kroeg met de lokale bevolking in contact wilt komen! Een grap in het Brabants is nog leuker als je de taal een beetje evenaart!

Mocht u op straat of in het wild een echte Brabander tegenkomen… wees niet bang. Het zijn alleraardigste mensen. Ze willen maar al te graag 'een pijp buurten', een 'eind mee opkeure', of 'een lutske klazineren'.

Het ijs is meteen gebroken als je zelf een beetje 'plat Brabants' kunt kwebbelen. Zo maakt u vrienden! Onder het genot van een stevige borrel krijgt u een cursusje 'Efkes lekker laachen' van de bovenste plank! Hedde ge da gezeet gehad? Mènde da werkelijk woar? Hoe doe de ge da? Hoe hedde ge da gedan? Doe de gij dè dikker?

Wilt u echt indruk maken op uw Brabantse vrienden of familie? Dan wordt het tijd om deze workshop van A tot Z te volgen. Natuurlijk spreken ze om de kilometer weer net even anders, maar deze cursus garandeert dat u zich onder de grote rivieren verstaanbaar kan maken, wel zo makkelijk! Veel plezier!

Inclusief:
  • Brabantse cabaretier (tonprater)
  • Locatiehuur
  • Oefenmateriaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan