Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair Breda

Details over dit uitje

Breda Evenementen biedt u het lekkerste arrangement op maat van Nederland: Culinair Breda, met stadswandeling, eten op een tapas boot, wijnproeverij.

Alles wat Brabant zo lekker maakt, komt u tijdens dit heerlijke uitje in het centrum van Breda tegen.

We leggen u helemaal in de watten. Onderstaande tijdsschema kan natuurlijk altijd op uw wensen worden aangepast, maar smullen gaat u zeker!

12.00 - 14.30 Culinaire Wandeling

U gaat uw neus achterna, steekt uw hoofd in de vitrines en ruikt verse gerechten.

Onder leiding van onze professionele gids komt u van alles te weten over de heerlijke gerechten, die ze in deze stad produceren. Van een speciaal gebrouwen biertje, een aparte bonbon, tot een Bourgondische mix van hapjes zoals tapas, waar u uw vingers bij aflikt.

Deze culinaire stadswandeling is verrassend tongstrelend en geschikt voor lekkerbekken en alleseters.

14.30 - 16.00 Wijnproeverij

U luistert naar de verrassende uitleg van professionele vinologen. En u gaat wijnproeven, want dan weet u tenminste wat u de volgende keer bij uw eigen lokale wijnhuis kunt bestellen.

Om de smaak te neutraliseren knabbelt u af en toe even aan wat brood, dan kan de volgende fles worden open getrokken en begint u weer van voren af aan.

16.00 - 18.30 Tapas Boot

Tapas, de echte Spaanse verrassing, lekkere hapjes met vis of vlees, of als u er op prijs stelt, geheel vegetarisch! Geniet ondertussen van het magnifieke uitzicht op het gezellige centrum van Breda en kom geheel ontspannen weer aan wal.Het is een combinatie van exotische delicatessen en een relaxte rondvaart door en om het centrum van de stad.

Langzaam gaat de zon verder onder en hoort u de zwaluwen hoog in de lucht.

Inclusief:
  • Culinaire wandeling met professionele gids
  • Wijnproeverij
  • Tapas Boot
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan