Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Dansen in Breda

Details over dit uitje

Leer met Breda Evenementen Capoeira dansen in Breda, de vechtdans, afkomstig uit Brazilië, met traditionele instrumenten, prachtige acrobatiek en opzwepende zang.

Het wordt deze dans al eeuwen tot in de perfectie uitgevoerd door lenige en gebronsde mannen en vrouwen op het strand van Copacabana.

Maar u kan het nu ook gewoon zelf gaan leren, onder begeleiding van dezelfde professionals, pal in het centrum van het gezellige Breda!

Eerst gaan we wat oefeningen doen om de gewrichten een beetje los te krijgen. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden, jong en oud, er zijn geen stringente fysieke vereisten.

Onze professionele atleten doen het u een paar keer voor en daarna gaat u zelf aan de slag om een paar calorieën te verbranden. Het doel van de workshop is om uiteindelijk in een cirkel een harmonieuze capoeira-dans te voltooien, met alle inzet en energie die u op dat moment kan geven!

Geniet van een lenige, soepele en flexibele workshop en bedenk; Capoeira kan iedereen leren! Veel plezier!

Inclusief:
  • Locatie in hartje Breda
  • Enthousiaste begeleiding, echte Capoeira-atleten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan