Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brunchvaart door de Biesbosch

Details over dit uitje

Nationaal Park de Biesbosch is het prachtige decor voor deze unieke Brunchvaart door de Biesbosch van Breda Evenementen, met flora, fauna en allerlei lekkernijen.

Tijdens deze vaartocht laten wij dit wonderschone natuurgebied bij Breda zien, inclusief de bevers die tegenwoordig weer rondzwemmen.

Ons schip is dit keer gevuld met allerlei lekkers, dat uw boottocht nog aangenamer maken.

Trek in een broodje Brie tijdens deze boottocht? Of wat smulbare IJslandse garnalen? Of bent u meer van de kipsaté en de stokbrood? Zin in een uitgebreide brunch tijdens uw rondvaart door de Biesbosch? Bij Breda Evenementen heeft u de keuze tussen allerlei diverse koude en warme gerechten!

Wij weten dat u van varen wel eens hongerig kunt worden... Vergeet ook niet de schitterende kreken en natuur te bewonderen vanaf het panoramadek, of af en toe eens op te kijken terwijl u geniet van een sateetje in het zonnetje!

Deze brunchvaart brengt u het beste dat Breda Evenementen te bieden heeft! Kleine of grote groepen, een familiehappening of een bedrijfsfeest, deze rondvaart maakt van uw dag in de Biesbosch een comfortabele belevenis!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreide brunch
  • Drankarrangement
  • Te boeken op elke dag!

Meer weten over dit arrangement?

Bespreek uw wensen, vertrektijden en brunchbuffet met onze professionele medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren, zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan