Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bruin Breda

Details over dit uitje

Zoekt u een origineel spelprogramma voor vrienden of familie? Met het arrangement 'Bruin Breda' van Breda Evenementen geniet u in de gezellige sfeer van de stad.

We nemen u mee naar sfeervolle cafés en uw gezelschap speelt afsluitend een heerlijke quiz.

Onderstaand tijdschema is natuurlijk op uw eigen wensen aan te passen.

13.00 - 14.00 Koffietafel

De dag begint met een vers kopje koffie en een gebakje in een mooi etablissement in het centrum van de stad. Uw gezelschap kan zich daar verzamelen en wachten op wat komen gaat.

Daarna neemt onze begeleider u mee naar de enige echte Brabantse 'Smartlappen Workshop'.

14.15 - 15.15 Smartlappen Workshop

Altijd al eens mee willen zingen met de leukste Brabantse smartlappen in een gezellig café? Tijdens deze Smartlappen Workshop van Breda Evenementen leert u de leukste liedjes!

Met het hele gezelschap wordt u ontvangen door onze accordeonist, die al snel de gezelligste deuntjes inzet. Het echte levenslied heeft natuurlijk behoefte aan meeslepende muzikale begeleiding. U kunt niet zonder!

Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en na wat oefening kunt u zich al snel opgeven voor het lokale zangkoor!

15.30 - 17.30 Ik hou van Holland Quiz

U kent het vast wel van tv! De Ik Hou van Holland quiz van Breda is net als het beroemde voorbeeld een ludiek spelprogramma, inclusief een feestelijk decor en enthousiaste quizmasters. Twee teams strijden om de eer.

De quiz kent tal van grappige momenten, vreemde afslagen en een eersteklas presentatie. Het komt nog het best in de buurt van goed georganiseerd carnaval met grappige vragen en muzikale intermezzo's.

Het spel wordt alsmaar leuker en meliger en uiteindelijk wordt het winnende team in het zonnetje gezet!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Brabantse Koffietafel
  • Smartlappen workshop
  • Ik hou van Holland Quiz
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan