Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Kroegenspeurtocht in Breda

Details over dit uitje

Is een kroegenspeurtocht iets nieuws? In Breda hadden ze al in de 16e eeuw de perfecte kroeg uitgevonden, tijdens de Spaanse overheersing.

Toen vielen de Spanjaarden laveloos van hun kruk door de spontane levensvreugde van de inwoners van de stad. Kwestie van je overheersers zo dronken voeren dat ze gewoon letterlijk afdruipen!

Tradities zijn er om te omarmen, vindt Breda Evenementen, en Breda kent dan ook nog steeds vele gezellige en levendige horeca-etablissementen, waar de grappigste Brabantse anekdotes van de muur zijn af te lezen.

Breda Evenementen neemt u mee naar de gezelligste kroegen in het centrum. Tijdens de kroegentocht gaat u op zoek naar antwoorden op de meest ludieke feitjes en weetjes.

Net als u denkt dat u wel weer trek krijgt in een Breda Royal, een Three Horses Brand, een Tree Muskateers of gewoon een druppel uit de tap, staat u al weer voor de volgende kroeg. Het zegt u nog niks, maar het wordt u al snel duidelijk tijdens deze dorstige speurtocht!

Al puzzelend baant u zich een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinkt u een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje.

Uw enthousiaste begeleider zorgt ervoor dat uw gezelschap de kroeg op tijd en rechtop verlaat! De volgende kroeg staat alweer op het programma!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar
  • Teambuilding
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan