Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabants Comedy Diner in Breda

Details over dit uitje

De Brabantse lachbui begint altijd met een sterk verhaal. Zo eentje die u absoluut niet ziet aankomen. Tijdens dit melige en humoristische Comedy Diner van Breda Evenementen krijgt u in deze dinnershow de leukste grappenmakers van Breda te horen! Echte dijenkletsers en 'proatjesmakers', die al jaren bezig zijn om hun repertoire fine te tunen!

Het zijn veelgeprezen 'tonpoaters' en comedians, bekend van het lokale theater, tv en carnavalsavonden. In hun creaties en typetjes rijgen zij de grappen, grollen en humoristische woordspelingen snel aan elkaar. Uw lachspieren worden danig op de proef gesteld!

Deze 'Tonproaters', zoals ze dat in deze contreien noemen, brengen hun conferences in smakelijke Brabants ten tonele, maar wel zo dat iedereen het zonder problemen kan volgen. U zult uw best moeten doen het niet uit te proesten! Het is een heerlijke show vol afleiding, culinaire verwennerij en daverende dijenkletsers.

Mocht u een beetje buikpijn krijgen tijdens avond dan is dat een goed teken! De lachspieren worden eindelijk weer eens gebruikt! Geniet van een speciale avond vol grappen en grollen van de beste Brabantse grappenmakers, allemaal op hun eigen manier sterk in sterke taal!

Inclusief:
  • 3 gangen diner (of buffet op aanvraag)
  • Professionele conferencier/ tonproater (meerdere op aanvraag)
  • Locatie in het centrum van Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan