Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bonbons maken in Breda

Details over dit uitje

Maak in de Workshop Bonbons maken van Breda Evenementen uw eigen bonbons in Breda. Iedereen kan ze maken, na deze cursus.

U moet alleen proberen om ze niet gelijk allemaal op te peuzelen!

Onze professionele chocola-expert staat klaar om u de verschillende technieken en recepten van het bonbons maken in geuren en kleuren uit de doeken te doen.

We maken bijvoorbeeld tijdens de workshop verschillende bonbons en vullen die met een pralinevulling, u gaat truffels maken, een marsepein praline doorhalen en flikken maken.

Langzaam wordt u klaargestoomd voor het echte werk, nog even en u opent uw eigen chocolaterie op de Rue Rivoli in Parijs.

Alles is op natuurlijke basis; er worden geen essences en kleurstoffen gebruikt in onze workshop bonbons maken. Wel pure room en verse eieren. De bonbons gaan in een mooi doosje met strikje mee naar huis.

Veel plezier tijdens deze tongstrelende workshop in Breda!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bonbons ingrediënten en gereedschap
  • Koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel: High Tea

Na de workshop kan er een uur lang van een lekkere High Tea worden genoten waarbij zoet, hartig en chocolade elkaar ontmoeten.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan