9.3 /10 Trustpilot gebaseerd op 81 reviews
076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij – Diner – City Tour in Breda

Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bierproeverij – Diner – City Tour in Breda

U begint de Bierproeverij - Diner - City Tour van Breda Evenementen in hartje Breda. Hier krijgt u alle algemene weetjes en feiten over de diverse biersoorten, die wij in het dagelijks leven nuttigen.

17.00 - 18.30 Bierproeverij

U proeft 4 bieren en krijgt hierbij stokbrood met zout om de smaak tussen de bieren door te neutraliseren.

Natuurlijk staan er ook voldoende lekkere hapjes op tafel. U wordt ook getest op uw bierkennis. Weet u de verschillende bieren uitelkaar te houden? Proost!

18.45 - 20.45 Diner

Na alle belevenissen wordt het tijd voor een culinaire maaltijd in het lekkerste restaurant van Breda. Breda Evenementen heeft goede contacten met de beste etablissementen in de stad, dus wij weten waar Abraham de lekkerste mosterd haalt! Geniet van een eersteklas diner in het centrum van de stad!

21.00 - 23.00 City Tour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de markantste plekken van het oude en pittoreske Breda. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen over de meest speciale en Middeleeuwse monumenten, de fraai verlichte straatjes en steegjes van de stad.

U loopt langzaam door het aangenaam verlichte centrum en staat zo nu en dan even stil tijdens de flamboyante presentatie van onze stadsgids.

Inclusief:
  • Bierproeverij
  • Professionele gids
  • City Tour & 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit avondarrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Breda Evenementen regelt zo een uitje op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan