Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij – Diner – City Tour in Breda

Details over dit uitje

U begint de Bierproeverij - Diner - City Tour van Breda Evenementen in hartje Breda. Hier krijgt u alle algemene weetjes en feiten over de diverse biersoorten, die wij in het dagelijks leven nuttigen.

17.00 - 18.30 Bierproeverij

U proeft 4 bieren en krijgt hierbij stokbrood met zout om de smaak tussen de bieren door te neutraliseren.

Natuurlijk staan er ook voldoende lekkere hapjes op tafel. U wordt ook getest op uw bierkennis. Weet u de verschillende bieren uitelkaar te houden? Proost!

18.45 - 20.45 Diner

Na alle belevenissen wordt het tijd voor een culinaire maaltijd in het lekkerste restaurant van Breda. Breda Evenementen heeft goede contacten met de beste etablissementen in de stad, dus wij weten waar Abraham de lekkerste mosterd haalt! Geniet van een eersteklas diner in het centrum van de stad!

21.00 - 23.00 City Tour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de markantste plekken van het oude en pittoreske Breda. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen over de meest speciale en Middeleeuwse monumenten, de fraai verlichte straatjes en steegjes van de stad.

U loopt langzaam door het aangenaam verlichte centrum en staat zo nu en dan even stil tijdens de flamboyante presentatie van onze stadsgids.

Inclusief:
  • Bierproeverij
  • Professionele gids
  • City Tour & 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit avondarrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Breda Evenementen regelt zo een uitje op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan