Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue Boot in Breda

Details over dit uitje

De barbecueboot van Breda Evenementen is perfect geschikt voor een rondje Breda, terwijl u lekker vaart op de singels, in combinatie met een verrukkelijke barbecue.

Laat u maar verwennen met het beste uitje op de zomeravond!

De BBQ-boot is perfect geschikt voor een rondje Breda, genoeg proviand aan boord voor een culinair spektakel. Tijdens uw rondvaart ziet u de mooiste gebouwen en bezienswaardigheden van de stad!

Een sateetje op het vuur, een glaasje rosé in de hand en het mooie centrum van Breda onder handbereik! Langzaam ziet u het kasteel van Breda, de toren van de Grote kerk en het Spanjaardsgat aan u voorbij trekken!

Deze boottocht is uitstekend geschikt voor elk gezelschap, dat op een ontspannen manier de stad Breda van top tot teen wilt ontdekken en wil genieten van een culinair hoogstandje.

U kunt kiezen uit verschillende menu's. Het is handig om contact op te nemen met onze medewerkers omtrent uw speciale wensen en eisen. Deze BBQ is geheel op uw wensen aan te passen!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreid BBQ buffet
  • Inclusief drankjes uit de Hollandse Bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan