076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Actief Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Actief Breda

Sportief Breda verkennen? Tijdens het unieke arrangement 'Actief Breda' van Breda Evenementen ziet u de stad al fietsend, golfend, varend en borrelend.

We stappen op de fiets met een professionele gids en slaan wat golfballetjes door de straten.

We sluiten af met een relaxte rondvaart met voldoende proviand aan boord om het even uit te houden.

Onderstaand tijdsschema is natuurlijk helemaal op uw wensen aan te passen!

13.00 - 15.30 Fiets Tour

In Breda zijn veel speciale monumenten te zien, die in de geschiedenis van de stad een grote rol hebben gespeeld. Bekijk ze in een ontspannen fietstour met een professionele gids van Breda Evenementen. Maar ook aan de randen van de stad, waar de bosrijke landerijen beginnen is het goed toeven!

Maar voordat u op de fiets stapt, verzamelt uw gezelschap zich in de binnenstad, waar onze professionele gids op u wacht en u alvast wat leuke anekdotes vertelt over de beroemde historie van deze Brabantse stad.

15.45 - 17.45 Street Golf Clinic

Een potje golf spelen in het centrum van Breda? Het lijkt een grap, maar het kan echt! Met de Streetgolf Clinic leert u afslaan en richten! Natuurlijk met speciale balletjes en een speciale kunstgrasmat om af te slaan, maar het principe blijft hetzelfde. Bij Breda Evenementen golft u in deze clinic die holes gewoon dwars de stad!

18.00 - 19.00 Borrelboot

Geniet van deze unieke boottocht over de singels en kom even helemaal tot rust. De zon is langzaam aan het onder gaan en u zit gezellig met een borrel en wat lekkere hapjes te kijken naar wat deze stad zo mooi maakt. Oude grachtenpanden en monumenten, groene promenades en prachtige kerkgebouwen.

De professionele bemanning staat voor u klaar om het u helemaal naar u zin te maken! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Fiets Tour Breda
  • Street Golf Clinic
  • Gezellige borrelboot rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan