Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Actief Breda

Details over dit uitje

Sportief Breda verkennen? Tijdens het unieke arrangement 'Actief Breda' van Breda Evenementen ziet u de stad al fietsend, golfend, varend en borrelend.

We stappen op de fiets met een professionele gids en slaan wat golfballetjes door de straten.

We sluiten af met een relaxte rondvaart met voldoende proviand aan boord om het even uit te houden.

Onderstaand tijdsschema is natuurlijk helemaal op uw wensen aan te passen!

13.00 - 15.30 Fiets Tour

In Breda zijn veel speciale monumenten te zien, die in de geschiedenis van de stad een grote rol hebben gespeeld. Bekijk ze in een ontspannen fietstour met een professionele gids van Breda Evenementen. Maar ook aan de randen van de stad, waar de bosrijke landerijen beginnen is het goed toeven!

Maar voordat u op de fiets stapt, verzamelt uw gezelschap zich in de binnenstad, waar onze professionele gids op u wacht en u alvast wat leuke anekdotes vertelt over de beroemde historie van deze Brabantse stad.

15.45 - 17.45 Street Golf Clinic

Een potje golf spelen in het centrum van Breda? Het lijkt een grap, maar het kan echt! Met de Streetgolf Clinic leert u afslaan en richten! Natuurlijk met speciale balletjes en een speciale kunstgrasmat om af te slaan, maar het principe blijft hetzelfde. Bij Breda Evenementen golft u in deze clinic die holes gewoon dwars de stad!

18.00 - 19.00 Borrelboot

Geniet van deze unieke boottocht over de singels en kom even helemaal tot rust. De zon is langzaam aan het onder gaan en u zit gezellig met een borrel en wat lekkere hapjes te kijken naar wat deze stad zo mooi maakt. Oude grachtenpanden en monumenten, groene promenades en prachtige kerkgebouwen.

De professionele bemanning staat voor u klaar om het u helemaal naar u zin te maken! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Fiets Tour Breda
  • Street Golf Clinic
  • Gezellige borrelboot rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw uitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan